ja uz nic asi nechapem o trestoch !! dostanem stop za 3 zlte jeden zapas ok!!!! potom dostanem v zapase druhu zltu za kopnutie nohou do konstrukcie brany a za to dostanem 3 zapasy stop????!!!!!!!! za toto kopnutie a vynadanie spoluhracom dostanem 3 zapasy!!!!!!!!!!! mne je to uz smiesne!!!!! nikoho som nenapadol ani rozhodcov nic len za vynandanie spoluhracom a kopnutie do brany 3 zapasy
Diskusné fórum
trest
Dátum: 19.01.2014 | Vložil: Atomik
Re:trest
Dátum: 19.01.2014 | Vložil: Rob
Teraz cez tyzden by mala byt schodza, mozes sa popytat preco 3 zapasy
Re:trest
Dátum: 24.01.2014 | Vložil: Horo
A Paťa Dlhého kto napadol ? :) :) :)
rozlosovanie
Dátum: 13.01.2014 | Vložil: fanusik
Uz by ste sem mohli dat aj rozlosovanie odvetnej casti.....dakujem
Re:rozlosovanie
Dátum: 14.01.2014 | Vložil: Rob
Hneď ako p. Vrška pošle rozlosovanie, tak tu bude, očakávaj v najbližších dňoch.
Velky futbal
Dátum: 11.01.2014 | Vložil: Horo
My hrajeme v prvom rade salovku.Tak co sem pleties velky futbal.V kazdom muzstve hra niekto velky futbal a nikomu nevyhovies tak aby bol spokojny.
Re:Velky futbal
Dátum: 11.01.2014 | Vložil: LFC
To vravíš za seba,že v prvom rade sálovku,názor je rôzny,ale o tom sa tu zbytočne budeme hádať,podstatné je aby sa to hralo vtedy kedy to bolo rozlosované,myslím že to je spravodlivé.
jj
Dátum: 21.12.2013 | Vložil: LFC
tie odložené kolá sú pekná blbosť,keď je raz stanovený termín zápasov tak nech sa to hrá vtedy kedy má (myslím tie kolá všetkých zápasov),za štartovné sa platia nemalé peniaze a v dosť veľa mužstvách hrajú hráči čo hrajú aj veľký futbal a potom v niektorých kolách je dosť veľký problém pre niektoré kluby to odohrať kvôli nedostatku hráčov,potom to tým pádom stráca kvalitu alebo sa strhávajú body
Palermo : komplet :2:3
Dátum: 12.12.2013 | Vložil: Ja
Ha haaaaa co som hovoril
Re:Palermo : komplet :2:3
Dátum: 12.12.2013 | Vložil: ja
Co si hovoril?