Diskusné fórum

Re:Providlo

Dátum: 27.10.2013 | Vložil: ...

nic ine ako Ostuda ma nenapada..hrabalik je obycajny chudak a ked chce takto riesit veci nech sa paci..len nech potom na ihrisku neplace..takisto aj vedenie interligy..tolko roznych ludi sa vyjadruje na tuto temu a aj tak s tym nic neurobite..hanbite sa!!!

videa

Dátum: 26.10.2013 | Vložil: rimec

Chalani, tí čo ste hrali s nami tak vo väčšine prípadov máme zápas aj natočený a zostrihaný. Tak si môžete videá pozrieť na našej webovej stránke v sekcii VIDEOZÓNA
www.ht-arena.com/ttutd

Bitka po zápase Destilere-Olympic

Dátum: 25.10.2013 | Vložil: Dušan

Ako nepotrestať takúto vec, a niekto stojí za faul 3-4 zapasy je naozaj smiešne.Nehovorím niekedy si rozhodca zaslúži hocičo, ale Pán Hrabalík ma problém s každým hráčom z každého mužstva takže hladať vinu niekde inde je asi zbytočné.Treba to exemplárne potrestať alebo na tej sálovke netreba rozhodcov, funkcionárov proste nikoho.Môže sa hrať vedla na tom betónovom ihrisku a bude.PEACE Hrabalík

Dátum: 24.10.2013 | Vložil: Rob

Na tuto sobotu po skonceni 2.ligy je zvolana disciplinarka so vsetkymi aktermi a tam sa to nude riesit. To na margo toho, že sa tu jeden fanda pytal, ako sa bude situacia riesit. Bohuzial som musel prispevok vymazat, lebo reagoval na prispevok, ktory presahoval medze slusnosti, tak bol zmazany.

Dátum: 20.10.2013 | Vložil: ATOMIK TT

Určite ste postrehli informáciu,že po zápase Destilere-Olympic sa strhla bitka.to že padli tresty je už 'napísané v úradnej sprave.Ale ako je možné,že Hrabalik,chytil rozhodcu Špaceka pod krk po zápase a nedostal trest!veľa teamov malo zastupenie v hale a videli to.prečo nedostal aj on,exemplarny trest?Spacek to predsa musel dať do správy!toto nemôžete p. Vrska nechať len tak!

Re:Bitka po zápase Destilere-Olympic

Dátum: 20.10.2013 | Vložil: štefan

šak dostal červenu nie ? takže trest musi dostat šak ju pan rozhodca vytiahol takže dostane určite trest asi nastala nejaka chyba iba....

Re:Re:Bitka po zápase Destilere-Olympic

Dátum: 20.10.2013 | Vložil: ATOMIK TT

Ukáž mu jasnú červenú a na margo toho ho chytil pod krk a meter ho tahal!Verím,že p.Vrska to nenecha len tak,lebo toto čo si dovolil je naozaj veľa!mal som tam aj ženu s dieťaťom a neverila vlastným očiam,že chlapík v rokoch s dobrým rodinným zázemím takto vystraja na ihrisku.bola rozcarovana

Dátum: 20.10.2013 | Vložil: Peterko

špako dal cervenu temu Hrabalikovy a ževraj ju potom zrusil aka je pravda ? toto je velke kocurkovo podla mna !! nist proti hracovi ale kazdy rovnakym metrom....

Dátum: 20.10.2013 | Vložil: Andy

Dostal cervenu napadol rozhodcu takze neni ocom a ked ju zrusili tak potom nech sa hra len tak a je !!!! niekto dostal za faul 5 zapasov a za napadnutie rozhodcu nist ?!!! to je hamba ......

Dátum: 20.10.2013 | Vložil: Dodis

Hamba dat cervenu a potom ju zrusit !!!!

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>